De la consumator la producator, un singur pas!

20.000 de romani vor primi finantare de la stat ca sa-si puna panouri fotovoltaice acasa! Noi vrem sa te numeri printre cei norocosi!

Independenta energetica este sustinuta acum si de catre Administratia Fondului de Mediu!
Conform ultimelor declaratii ale AFM, persoanele fizice care intentioneaza sa-si monteze un sistem fotovoltaic cu o putere instalata de pana la 6kW, pot beneficia de subventii considerabile in valoare de 5.000 de Euro.
Beneficiarii pot folosi energia produsa pentru consumul propriul, iar surplusul poate fi injectat in retea, distribuitorii fiind obligati sa preia energia. Veti avea posibilitatea sa furnizati electricitate in retea si sa se compenseze factura emisa de catre furnizorul dumneavoastra.


Consultantii nostri iti stau la dispozitie!
Completeaza datele de contact de mai jos si in cel mai scurt timp, de la lansarea procedurilor de finantare, vei fi contactat de specialistii nostri pentru stabilirea detaliilor de inscriere.


Darcom Energy
Noi punem soarele la treaba!
 

 
* indicates required

DARCOM ENERGY SOLUTIONS SRL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a fi în contact cu dvs. și pentru a vă oferi actualizări și marketing, comunicarea castigatorilor si informatii privind produse, precum si noutati furnizate de catre societatea noastra. Vă rugăm să ne comunicați toate modalitățile pe care doriți să le auziți de la noi:

Email Marketing Powered by Mailchimp